Contactgegevens en afspraken Lusius

Gelieve via de mail aanmelden met uw contactgegevens, de gewenste beschermingsmaatregel en de reden van uw aanmelding. U krijgt binnen 2 werkdagen een reactie per telefoon of mail. Tevens ontvangt u per email een vragenformulier ten behoeve van de intake en het voltooien van de aanmelding. Dit formulier is ter voorbereiding voor uzelf voor de intake en hoeft u dus zelf nog niet in te vullen, dit zullen we samen doornemen.

Postadres:
Postbus 61073
2506 AB Den Haag

Telefoon: 070-3819734

E-mail: Info@lusius.nl

Website: www.lusius.nl

Bewindvoering: Lusius hanteert telefonisch spreekuren voor bewindvoering zaken van maandag tot vrijdag tussen 9:00 en 12:00 uur. Mocht de lijn bezet zijn, spreek dan wat in en u wordt teruggebeld. Belt u buiten de spreekuren dan moet u de volgende dag tijdens de spreekuren bellen. Buiten de spreekuren het verzoek om te mailen. Deze zal binnen 24 uur beantwoord worden. 

Mentorschap: In de mentorschap zaken is de telefonische bereikbaarheid van maandag tot vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur. Mocht u geen contact krijgen, dan graag een boodschap achterlaten. U wordt dan teruggebeld. Mailen is altijd mogelijk en wordt binnen 24 uur beantwoord.

Curatele: Voor financiĆ«le zaken gelden dezelfde telefonische afspraken als bij bewindvoering. Maandag tot vrijdag tussen 9:00 en 12:00 uur. Belt u buiten de spreekuren dan moet u de volgende dag tijdens de spreekuren bellen. Voor niet financiĆ«le zaken geldt dezelfde telefonische afspraak als bij mentorschap. Maandag tot vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur. Ook hier geldt bij geen contact een boodschap achterlaten dan wordt u teruggebeld. Mailen is altijd mogelijk en wordt binnen 24 uur beantwoord.  

Overig: Voor algemene informatie, overleg tussen collega’s, verwijzers en overige instellingen is de telefonische bereikbaarheid van maandag tot vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur. Mocht u geen contact krijgen, laat dan een boodschap achter. U wordt dan teruggebeld. Mailen is altijd mogelijk en wordt binnen 24 uur beantwoord. 

Lusius is op alle reguliere Nederlandse feestdagen, inclusief 5 mei, gesloten.